Covid19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code groen.
Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

Een unieke plek waar de
natuur bijdraagt aan uw herstel

Marnes is een piepklein gehuchtje in het zuiden van Spanje, uniek gelegen in de bergen, met de Costa Blanca binnen handbereik. De plek is een echte oase van rust. In de wijde omgeving is er geen doorgaand verkeer, noch industrie of industriële landbouw. Met andere woorden: er is geen enkele vorm van pollutie aanwezig. Je treft er enkel de natuur in haar meest ongerepte vorm.

In Marnes stroomt de energie

Het geniet van een microklimaat dat het hele jaar door ideaal is. Er is geen elektriciteitsnet en dus geen elektrosmog. De Wereld Gezondheidsorganisatie heeft deze streek uitgeroepen tot de streek met de gezondste lucht van heel Europa. Al deze factoren komen uw herstelproces ten goede. Kortom: Marnes is een therapeutische plek, waar alle natuurlijke elementen die kunnen helpen bij herstel of genezing samenkomen en mee worden geïntegreerd in het behandelprogramma.

Marnes kamers

Het Marnes-resort bestaat uit een grote, gezellige en zeer rustig gelegen klassieke Spaanse villa en omvat 12 luxekamers voorzien van alle comfort.

Er zijn 4 type kamers:

  • 2 luxekamers met private tuin met buitendouche
  • 2 luxekamers met groot privaat zonneterras
  • 2 luxekamers met groot balkon
  • 6 luxekamers zonder balkon

Marnes faciliteiten

Je verblijf is een bijzondere periode. De weg naar een nieuwe toekomst. Wij willen dat je met een goed gevoel aan Marnes terugdenkt en voorzien voor u de allerbeste faciliteiten.

Marnes is er voor u

Wilt u graag meer info over Marnes?